Υπηρεσίες Digital Marketing

Η LEADER ONLINE προσφέρει online υπηρεσίες με στόχο το αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε πελάτες που θέλουν να διακριθούν στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν νέα κανάλια επικοινωνίας και πωλήσεων. Δουλεύουμε πολύ και μεθοδικά, δημιουργούμε τα κανάλια (κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργία social media, διαφήμιση στο adwords, διαφήμιση στο facebook) και ξέρουμε πως θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Θέλουμε τους πελάτες συμμάχους μας στη σκληρή δουλειά γιατί το διαδίκτυο είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό πεδίο. Δεν μας τρομάζει ο ανταγωνισμός αν και είναι “just a click away”, κάνουμε πρωταθλητισμό και όπως σε κάθε τομέα όταν κάνεις πρωταθλητισμό, τίποτα δεν σου χαρίζεται, τίποτα δεν είναι “εύκολο” και “απλό”. Εμείς με τη μεθοδολογία μας μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα. Όμως ο δρόμος για την κορυφή στο διαδίκτυο δεν είναι για όλους και δεν είναι εύκολος. Για εμάς είναι μονόδρομος. Φέρνουμε τους πελάτες μας στην κορυφή. Τίποτα λιγότερο. Τα έχουμε ήδη καταφέρει και σας περιμένουμε για να ορίσουμε μαζί τους κανόνες, να χαράξουμε τη στρατηγική, να δουλέψουμε μαζί και να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Γιατί μπορούμε.


Υπηρεσίες

Digital υπηρεσίες με στόχο το αποτέλεσμα.
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που πετυχαίνουν το στόχο τους. Ιστοσελίδες απλές στο χειρισμό, χρηστικές στον επισκέπτη, φιλικές στη μηχανή αναζήτησης Google (SEO). Φτιάχνουμε ιστοσελίδες που αποτελούν κανάλια επικοινωνίας και πωλήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ →
Διαφήμιση Adwords
Διαφήμιση Adwords

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση στο Google Adwords θέτοντας ως στόχο τις πωλήσεις και υψηλό Return on Investement (ROI). Προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό κόστος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ →
SEO
SEO

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι η παραμετροποίηση ενός site με στόχο την παρουσία του στα πρώτα αποτελέσματα, στην πρώτη σελίδα της Google, σε συγκεκριμένες λέξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ →
Προώθηση Ιστοσελίδων
Προώθηση Ιστοσελίδων

Η LEADER ONLINE προσφέρει το ιδανικό πακέτο Online Marketing για να κάνετε το σωστό βήμα στα Social Media και το Internet Marketing με 5 σαφή βήματα για δυναμική προώθηση της εταιρεία σας στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ →
Διαφήμιση στο Facebook
Διαφήμιση στο Facebook

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση στο Facebook και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα (YouTube, LinkedIn) θέτοντας ως στόχο τις πωλήσεις ή το engagement και το υψηλό Return on Investement (ROI). Προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό κόστος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ →
Social Media Marketing
Social Media Marketing

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ενός μοναδικού Facebook Page ή προφίλ σε οποιοδήποτε social μέσο καθώς και το σχεδιασμό και την υλοποίηση του περιεχομένου σε όλα τα social media (content marketing) ανάλογα με τη στόχευση και στη στρατηγική σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ →

Συνεργασίες

Τα τελευταία 11 χρόνια συνεργαζόμαστε με δεκάδες εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες σε διάφορους κλάδους της οικονομίας προσφέροντας λύσεις και αποτέλεσμα. Διαθέτουμε εμπειρία από το λιανικό εμπόριο, τον ιατρικό κλάδο, τον τουρισμό, τη φροντιστηριακή εκπαίδευση, την πολιτική, τα ΜΜΕ κά.

Η LEADER ONLINE αξιοποιεί τη εμπειρία από όλους τους κλάδους για να σας προσφέρει αποτέλεσμα που έχει δημιουργηθεί από τη μακροχρόνια εμπειρία μας και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στο online περιβάλλον.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε συνεργαζόμαστε στη μελέτη και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε με τους συμβούλους του LEADER SCHOOL, του κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης γύρω από τα Social Media και το Internet Marketing, προκειμένου να εφαρμόζουμε στην πράξη τις τελευταίες τάσεις σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται.

Leader Πελατολόγιο

Leader Συνεργασίες


wastewater qualityweb relaxrelease qlikview prolat misspinky mstat periodikostipos petradi pharmapoli lectus koukas jaba ired iatriko greekphilosophytour crossborder americanunion

Επικοινωνία

Επικοινωνία
 

Φόρμα Επικοινωνίας