Διαφήμιση στο Facebook

Δημιουργούμε καμπάνιες υψηλής Αλληλεπίδρασης με μεγάλο Περιθώριο Κέρδους με στόχο τις Πωλήσεις και τη Δημιουργία Ισχυρών Δεσμών με τους Καταναλωτές

Αναλαμβάνουμε τη διαφημιση στο Facebook και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα (YouTube, LinkedIn) θέτοντας ως στόχο τις πωλήσεις ή το engagement και το υψηλό Return on Investement (ROI). Στόχος μας υψηλές αποδόσεις στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Facebook Case Studies

Ιστορίες επιτυχίας στο Facebook από τη Leader Online.

Διαφημιση στο Facebook στη Leader Online

Γιατί διαφήμιση στο Facebook στη Leader Online

 • Ο στόχος μας
  Στη διαφήμιση στο Facebook θέλουμε υψηλό engagement που θα μεταφραστεί σε πωλήσεις από το κατάλληλο κοινό – στόχος διατηρώντας παράλληλα χαμηλό το CPC αλλά και το CPA.

 • Συμβουλευτική
  Ο ρόλος μας δεν είναι απλά διεκπεραιωτικός. Συμβουλεύουμε τον πελάτη σε κάθε στάδιο, στην οργάνωση της καμπάνιας, στην παραμετροποίηση του landing page (σελίδα προορισμού), στα στατιστικά, στο περιεχόμενο στο προφίλ του. Κάνουμε προτάσεις που κάνουν τη διαφορά και φέρνουν αποτέλεσμα.

 • Διαφάνεια
  Θέλουμε ο πελάτης να γνωρίζει τι πληρώνει, πόσο πληρώνει ανά καμπάνια, ανά ενέργεια, τι κοινό στοχεύει, τι περιθώρια έχει. Θέλουμε επίσης ο πελάτης να έχει οποιαδήποτε στιγμή πρόσβαση στα στατιστικά, να ξέρει τι γίνεται, πότε γίνεται.

 • Πληρωμές
  Ξεχωρίζουμε την αμοιβή από το διαφημιστικό budget. Έτσι έχετε απόλυτο έλεγχο τι πληρώνετε και για ποιο σκοπό. Η αμοιβή μας αντιστοιχεί πάντα σε συγκεκριμένο ποσό και εξαρτάται από τον όγκο της δουλειάς και όχι από το budget σας. Έτσι είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό κόστος (budget).

Καλέστε μας να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας στρατηγική ανάπτυξης.

LET’S TALK BUSINESS
2017-09-11T11:45:58+00:00