Με 26€ διαφήμιση στο Facebook πετύχαμε πωλήσεις παπουτσιών αξίας 1.536€

Ο πελάτης ήθελε να δημιουργήσει αποδοτικές διαφημίσεις με μικρό κόστος και μεγάλο κέρδος μέσα στον Αύγουστο.

Η Leader Online ανέλαβε να δημιουργήσει στοχευμένες διαφημίσεις με τα προϊόντα του πελάτη.

Δημιουργήσαμε 3 διαφορετικές καμπάνιες κι εφαρμόσαμε τα απαραίτητα φίλτρα ώστε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή στόχευση.

Η συνεργασία ξεκίνησε μέσα στον Αύγουστο, κάτι που δεν θεωρήσαμε αρνητικό. Το γράφημα που θα δείτε είναι από τις 16 Αυγούστου. Ο πελάτης με μόλις 26,11€ διαφήμιση σε 3 διαφορετικές καμπάνιες κατάφερε να φέρει πωλήσεις αξίας 1.536€ με κόστος μετατροπής μόλις 0,90€.

Η καμπάνια συνεχίστηκε με έντονο ρυθμό για όλο τον Αύγουστο αποδίδοντας μεγάλη αξία στην αρχική επένδυση του πελάτη.

Το Facebook μας δίνει μια σειρά από ποιοτικά και τεχνικά κριτήρια που θα μας βοηθήσουν να στοχεύσουμε ακριβώς το κοινό που θέλουμε. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες της πλατφόρμας στη διαφήμιση Facebook με την εμπειρία μας έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολύ μεγάλες αποδόσεις με πολύ μικρό κόστος.

Τα νούμερα που μας ενδιαφέρουν είναι το κόστος μετατροπής (πόσα λεφτά χρειάζονται για να γίνει μια πώληση), τα συνολικά έσοδα από τις πωλήσεις και φυσικά το κόστος ανά ενέργεια.

Ο τομέας της ένδυσης είναι ένας από τους τομείς με τη μεγαλύτερη απόδοση στη διαφημιση Facebook. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορούν να πουληθούν με μικρό κόστος και μεγάλη απόδοση μέσα από το Facebook. Φυσικά σε όλα αυτά παίζει σημαντικό ρόλο η εμπειρία στον χειρισμό της πλατφόρμας καθώς η επιτυχία από την αποτυχία μπορεί να είναι ένα κλικ μακριά.

Μάθετε περισσότερα για τη διαφήμιση Adwords και τη διαφήμιση Facebook.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: τηλ. 211 216 8409 / contact@leaderonline.gr

2017-08-30T20:29:27+00:00