1η θέση στο Adwords απέναντι σε 31 ανταγωνιστές

Η αγορά του πελάτη έχει εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ανταγωνιστών (30+) καθώς βρίσκεται στο σταυροδρόμι πολλών διαφορετικών βιομηχανιών. Το αποτέλεσμα είναι να δέχεται έντονες πιέσεις ενώ παράλληλα ο πελάτης θέλει να επενδύσει πολύ συγκεκριμένο budget και να έχει τη μέγιστη απόδοση.

Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον κάθε λεπτομέρεια μετράει προκειμένου να αποκτήσεις τους δείκτες ποιότητας και να έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο εμφάνισης στη χαμηλότερη τιμή.

Η δημιουργία εξειδικευμένων διαφημίσεων ήταν το πρώτο στάδιο. Αξιοποιώντας την κειμενογραφική μας ομάδα αλλά και ύστερα από αρκετές συναντήσεις με τον πελάτη προκειμένου να εντοπίσουμε τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής του, δημιουργήσαμε διαφημίσεις που είχαν υψηλό CTR.

Παράλληλα βελτιστοποιήσαμε τη σελίδα προσγείωσης αλλάζοντας βασικά σημεία, τόσο τεχνικά όσο και αρχιτεκτονικά. Το αποτέλεσμα ήταν μια πλούσια σελίδα, χρηστική που είχε μεγάλο ποσοστό μετατροπών από τις πρώτες κιόλας ημέρες που έτρεξε η διαφήμιση.

Μετά από 20 μέρες είχαμε ήδη κατακτήσει μερίδιο προβολής κοντά στο 50% όταν όλοι οι άλλοι ανταγωνιστές βρίσκονται από 20-45%. Η απόδοση της διαφήμισης ήταν εμφανής και από την πλευρά του πελάτη ο οποίος αναμένει να περάσει το καλοκαίρι για να αυξήσει το budget του και να κερδίσει το σύνολο της αγοράς.

Σε μια έντονη αγορά με πάνω από 30 ανταγωνιστές, μπορούμε με το ελάχιστα απαιτούμενο budget να κυριαρχήσουμε στην αγορά. Αυτό θα γίνει με βελτιστοποίηση των διαφημίσεων που πλέον θα κοστίζουν φτηνά και θα φέρνουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα για τη διαφήμιση Adwords και τη διαφήμιση Facebook.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: τηλ. 211 216 8409 / contact@leaderonline.gr

2017-08-30T20:32:48+00:00